Мітки : Мелодія кельтського лісу, Шварцвальд, відновлення в природі, жіноче коло, жіночий ретрит у Німеччині, жіночий ретрит у Шварцвальді, камерний ретрит, практики для жінок, ретрит для жінок, ретрит для українок у Німеччині
- This topic has 4 відповіді, 4 учасника, and was last updated 2 тижні, 4 дні тому by
Ihor Lisovyi.
-
АвторЗаписи
-
-
23 Березня, 2026 о 22:34 #13140
Ihor LisovyiХранительВідгуки про жіночий ретрит у Шварцвальді 20–22 березня 2026 “Мелодія кельтського лісу”

Відгуки про жіночий ретрит у Шварцвальді 20–22 березня 2026 — це простір для живих вражень учасниць про камерний виїзний формат відновлення від life-balance.guru. Саме тут можна поділитися своїм досвідом після ретриту “Мелодія кельтського лісу”, написати про атмосферу, практики, внутрішній стан, знайомства, природу, емоції та те, що залишилося з вами після цієї події.
Цей ретрит був частиною напрямку ретритів life-balance.guru в Німеччині та Європі — форматів, у яких поєднуються природа, спільнота, жіночий простір, глибші практики, відновлення та внутрішнє перезавантаження.
Що запам’яталося вам найбільше на ретриті у Шварцвальді
У цій темі можна залишати відгуки про моменти, які найбільше торкнулися вашого серця: атмосферу лісу, красу природи, глибину практик, тепло спілкування, внутрішні відкриття, відчуття спокою, ресурсу та підтримки. Для когось це був час тиші й видиху, для когось — новий досвід жіночого кола, довіри та м’якого відновлення.
Враження учасниць після ретриту “Мелодія кельтського лісу”
Якщо ви були учасницею цього ретриту, поділіться, будь ласка, своїм досвідом: як ви почувалися під час події, що змінилося у вашому стані після повернення, які практики чи моменти стали для вас найціннішими і що ви забрали із собою в повсякденне життя. Саме такі реальні історії допомагають іншим жінкам краще зрозуміти, що дає жіночий ретрит у природі.
Фото, відео та сторінки, пов’язані з цим ретритом
Більше про цей напрямок можна подивитися на сторінці відеозвітів про ретрити, у розділі жіночі ретрити, а також на окремій сторінці самого ретриту “Мелодія кельтського лісу”. Якщо вам близька сама тема відновлення в природі, перегляньте також форумну тему “Що дає жіночий ретрит у природі: досвід і відновлення”.
Що можна написати у відгуку про жіночий ретрит у Шварцвальді
Ви можете написати вільний відгук у кількох реченнях або відповісти на прості запитання:
- Що вам найбільше запам’яталося на ретриті?
- Який момент був для вас найціннішим?
- Що змінилося у вашому стані після цих днів?
- Якою ви відчули атмосферу жіночого простору?
- Чи хотіли б ви поїхати з нами на ретрит ще раз?
Чому важливі відгуки про жіночий ретрит у Шварцвальді
Ваші слова допомагають зробити цей форум живим, чесним і по-справжньому корисним для інших жінок, які лише придивляються до формату ретритів life-balance.guru. Відгуки про жіночий ретрит у Шварцвальді 20–22 березня 2026 — це не просто коментарі, а частина спільного простору довіри, підтримки, натхнення й реального досвіду. Якщо хочете побачити інші напрямки клубних форматів, перейдіть також у головний форум відгуків про заходи life-balance.guru.
-
24 Березня, 2026 о 12:04 #13225
Life Balance GuruУчасникОсь відгук однієї з наших учасниць ретриту:
Яка ж чарівна мелодія Кельтського лісу, де п’янкий аромат холодного водоспаду зігріває, де навіть біля каміння покритого килимком моху вирує життя, наповнює силою і змушує прокидатися, наповнюватися! Я безмежно вдячна долі, що маю можливість це все проживати, відчувати! Я безмежно вдячна тобі, Іринко, що ти даруєш нам це відчуття! Ти, як мудрець, що не нав’язує істину, а просто несе світло! Ти ладно направляєш нам нашу ж енергію до розквіту, успіху, щастя, ти допомагаєш кожному розкривати свої таланти, наповнюватися, пробуджуватися, проявлятися, знаходити свою цінність! Всесвіт саме через тебе, комусь полегшує життя, когось підбадьорює, комусь вселяє надію, когось зігріває!
Я безмежно вдячна Ігорю, за його підтримку, турботу, терпіння і увагу до кожного з нас і неймовірне почуття гумору! Я безмежно вдячна всім чарівним красуням за щирість, єднання, теплі слова, ніжні компліменти! Моя душа співає і Бозюню милий, як же то файно!!!
БлагоДарю!!!
Тетяна Сміла -
24 Березня, 2026 о 20:53 #13282
Юлия ЧеречечаУчасникЯ теж хочу знов сказати, які Ви прекрасні, та вимовити подяку Іринці! Дуже гарно провели час, в темпі, глубоко, з фізичними навантаженнями, але в безпеці, любові і піклуванні від інших учасників.
Сьогодні моя вчителька сказала, що через сторіс, які вона бачила, в ней було відчуття, ніби ми поїхали до батьків, які с заботою і любовʼю вже чекали нас, потурбувались про все необхідне і створили безпеку, а ми розслабилися і мали змогу бути собою.
-
25 Березня, 2026 о 22:58 #13330
Светлана ПруссоваУчасникДякую Іринці та Ігору за подарунок в моєму житті мати безпеку, любов і піклування в гарному оточенні. Всі дні провела без соцсетей, а це в нашому теперешньому житті є диво! Відкрила в собі нові грані, нові відчуття, нові цілі!
РS Моя КРАСУНЯ тепер ще з новим гардеробом. -
31 Березня, 2026 о 20:52 #13629
Ihor LisovyiХранительДякуємо, дівчатка, за приємні коментарі!
Дякуємо вам за теплу атмосферу на ретриті!
Нам з вами, також, сподобалось
-
-
АвторЗаписи
- Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Поділитися з друзями
- Поширити у Facebook (Відкривається у новому вікні) Facebook
- Поширити у Telegram (Відкривається у новому вікні) Telegram
- Поширити у WhatsApp (Відкривається у новому вікні) WhatsApp
- Поширити на LinkedIn (Відкривається у новому вікні) LinkedIn
- Надіслати посилання другу електронною поштою (Відкривається у новому вікні) Електронна адреса