Головна » Теми » ДЕ ТА ЯК ЖИТИ ДАЛІ? Форум українців про життя між країнами » Як описати життєву ситуацію та обрати свій маршрут
  • This topic is empty.
Перегляд 0 гілок відповідей
  • Автор
    Записи
      Ihor Lisovyi
      Хранитель

Ця тема інформує як описати життєву ситуацію структуровано та отримати корисніші відповіді від учасників форуму.

Не обов’язково мати готове рішення. Можна одночасно розглядати кілька варіантів: залишитися в Німеччині, повернутися в Україну, переїхати до іншої країни або жити між країнами.

Скопіюйте шаблон у свою нову тему

1. Де я зараз живу?
      Країна, федеральна земля або місто — без точної адреси.

2. Хто входить до моєї сімейної ситуації?
      Я сам/сама, партнер, діти, батьки або родичі, які живуть в інших країнах.

3. Яке рішення мені потрібно прийняти?
      Наприклад: залишитися в Німеччині, повернутися в Україну, змінити місто, переїхати до іншої країни, знайти роботу, почати навчання або власну справу.

4. Що для мене зараз найважливіше?
      Безпека, сім’я, діти, здоров’я, робота, навчання, житло, фінансова стабільність, розвиток або зв’язок з Україною.

5. Мій основний маршрут
      Що я планую робити за нинішніх обставин?

6. Мій альтернативний маршрут
      Який варіант розглядаю, якщо мої пріоритети або обставини зміняться?

7. Мій резервний маршрут
      Що робитиму у разі втрати роботи, житла, зміни статусу, погіршення здоров’я, безпекової або сімейної ситуації?

8. Що я вже зробив/зробила?
      Куди звертався/зверталася, які документи підготував/підготувала, які варіанти вже перевірив/перевірила?

9. Що заважає прийняти рішення?
      Нестача інформації, страх помилитися, фінанси, мова, документи, родина, здоров’я або інші обставини.

10. Яке конкретне запитання я хочу поставити учасникам форуму?

Приклад заголовка нової теми

• Залишитися в Німеччині чи готувати повернення в Україну?
      • Як спланувати життя між Німеччиною та Україною?
      • Чи варто переїжджати з Німеччини до іншої країни Європи?
      • Робота в Німеччині чи власна справа між двома країнами?
      • Як прийняти рішення, якщо родина живе в різних країнах?

Захист особистих даних

Не публікуйте точну адресу, паспортні дані, Kundennummer, Aktenzeichen, банківські реквізити, медичні документи, номери телефонів та іншу конфіденційну інформацію.

Відповіді учасників форуму є обміном досвідом і не замінюють юридичної, медичної, податкової або іншої професійної консультації.

Корисні переходи:

Як описати життєву ситуацію? Створіть окрему тему у цьому форумі, вставте шаблон і залиште лише ті пункти, які стосуються Вашої ситуації.

Перегляд 0 гілок відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Прокрутка до верху